Welkom op de website van NSAV 't Haasje

Welkom op de site van de Nijmeegse Studenten Atletiekvereniging 't Haasje. Onze 128 leden houden zich bezig met de veelzijdige atletieksport. Of het nu gaat om de marathon, 100 meter sprint of verspringen: iedereen vindt zijn eigen talent bij 't Haasje en door de veelzijdigheid van de sport zul je altijd iets vinden wat jij leuk vindt. Zie ook deze promovideo.

Bij 't Haasje kun je meedoen met verschillende trainingsgroepen. Naast dat er op maandagavond een krachttraining is in het sportcentrum, is er voor de hardlopers een duurloop op de weg. De trainingen zijn zo ingericht dat lopers van alle niveaus hier met veel plezier kunnen trainen. Op dinsdag- en donderdagavond trainen de sprinters en de middellange afstandslopers (mila's) op Atletiekbaan Brakkenstein. Bij de sprintgroep zul je je bezighouden met alle afstanden tussen de 100 en 400 meter. Bij de mila's krijg je een trainingsschema voor afstanden tussen ruwweg de 800 meter en 15 km. Voor iedereen die meer geïnteresseerd is in de technische nummers van de atletiek zijn er op de maandag en donderdag technische trainingen. De technici worden op donderdag door de mila's vergezeld bij de gezamenlijke core-stabilitytraining.

De mate van sportactiviteit varieert per lid. Iedereen bij 't Haasje vindt een eigen balans tussen gezelligheid en training. We hebben het niet alleen tijdens de training gezellig, hazen kunnen het naast de baan ook goed met elkaar vinden. Zo organiseert de evenementencommissie steeds leuke activiteiten, borrelen we eens per maand en maken we van wedstrijden waar we gezamenlijk naartoe gaan een feestje.

Wil je meer weten over 't Haasje, kijk eens verder op de site of stuur een mail. Geïnteresseerden zijn natuurlijk altijd welkom om een kijkje te komen nemen op de trainingen!

Wil je lid worden van 't Haasje? Klik dan hier.

Kalender
Ma 10/10 Di 11/10 Wo 12/10
evenementHet grote ...
Do 13/10 Vr 14/10 Za 15/10 Zo 16/10
Ma 17/10
evenementHaasjevest...
Di 18/10
verjaardagPien
Wo 19/10
evenementWissel-ALV
Do 20/10 Vr 21/10 Za 22/10 Zo 23/10
Ma 24/10 Di 25/10
werkactieRadboud Sp...
Wo 26/10 Do 27/10
evenementSeizoensaf...
verjaardagAnneloes
Vr 28/10 Za 29/10
verjaardagFrenske
Zo 30/10
Ma 31/10
verjaardagDieneke
Di 01/11
borrelBorrel!
Wo 02/11
werkactieRadboud Sp...
Do 03/11 Vr 04/11 Za 05/11
werkactieLooptraine...
Zo 06/11
Ma 07/11 Di 08/11 Wo 09/11 Do 10/11 Vr 11/11 Za 12/11
verjaardagmerijn
Zo 13/11
verjaardagMichael
Importeer deze agenda als feed in Google Calendar. Eventueel zonder werkacties, zonder verjaardagen en zonder beide.

Haasjenieuws (archief)
 • 7-Heuvelennacht voor studenten

  Hallo 7-heuvelennacht deelnemer,


  Leuk dat je mee meedoet aan de 7-heuvelennacht op 19 november! Wij van studenten ateletiekvereniging 't Haasje werken samen met het 7-heuvelenteam om dit jaar de studenten (jullie dus!) extra in de spotlights te zetten. Daardoor kregen jullie 2 euro korting bij aanmelding en is er een speciaal studenten klassement opgezet met mooie prijzen. Verder organiseert NSAV 't Haasje een trainingsprogramma en na afloop van de wedstrijd een mooi feest. 


  Want om straks te kunnen knallen is training natuurlijk super belangrijk. We willen je graag helpen goed voorbereid aan de start te staan. Daarom organiseert NSAV 't Haasje voor alle studenten van Nijmegen gratis een 7-weeks trainingsprogramma op maandagavond van 19.30- 20.45 startend op 3 oktober 2016. De trainingen zijn geschikt voor ieder niveau en worden gegeven door opgeleide trainers die ook binnen de vereniging actief zijn. Ze zullen aan de hand van een gevarieerd, leuk en soms zelfs pittig trainingsprogramma zorgen dat jij zo goed mogelijk aan de start verschijnt!   Lijkt het je leuk om aan deze trainingen deel te nemen vul dan onderstaand formulier in. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-F3R5QQ8_snTMzm8e3ALWAmpoTtLmM-MmYoZG9BkicOLNJw/viewform


  Verdere informatie wat betreft precieze tijd, locatie, etc. zullen tegen de start van de trainingen persoonlijk worden bericht. 
  Mocht je vragen en/of andere dingen willen weten mail gerust naar: 7hstudenten@haasjeatletiek.nl en we zullen zo snel mogelijk proberen antwoord te geven. Verder informatie kun je ook vinden op Facebook!


  Sportieve groet, 
  Zevenheuvelennacht commissie 
  Marco, Nienke, Liselotte en Viviën


Login

Zocht je dit?

Sponsoren
sponsorlogo

Facebook

SNUF
SNUF-logo
Word lid van SNUF voor € 8,50 per jaar en draag 't Haasje of een andere studentenorganisatie een warm hart toe! Vul hiervoor het formulier in op de website van SNUF.

Haasje poll
Wat vond je afgelopen jaar het leukste bij 't Haasje?
 
 
De Trainingen
De Wedstrijden
De Activiteiten
Het Bestuur
Alles, het was gewoon een TOP-jaar!


 • Tom Gielkens schreef:
  Lieve Haasjes,Op zaterdag 24 september vindt de Hart van Brabantloop plaats. Deze estafettewedstrijd kun je vergelijken met een kleine versie van de Batavierenrace. Start vindt...
 • Rosalie schreef:
    Dag sportieve Hazen,   Ik vraag even de aandacht aan de mensen die momenteel knieklachten hebben. Ik ben derdejaars fysiotherapie studente aan de HAN en doe momenteel...
 • Nijmegen Global Athletics schreef:
  De Nijmegen Global Athletics: internationale allure in Nijmegen! Met dit jaar: een speciale studentenserie. De Nijmegen Global Athletics (NGA) is een internationale topatletiekwedstrijd die mede wordt georganiseerd...

Kleurstelling
stijl 1 / stijl 2 /
stijl 3 / stijl 4