Introductie

Intro-informatie en aanmelden

Wil je graag hardlopen met een groep of kennismaken met de atletieksport? Kom dan meedoen met onze introductie!
Klik hier voor meer informatie.

Welkom op de website van NSAV 't Haasje

Welkom op de site van de Nijmeegse Studenten Atletiekvereniging 't Haasje. Onze 110 leden houden zich bezig met de veelzijdige atletieksport. Of het nu gaat om de marathon, 100 meter sprint of verspringen: iedereen vindt zijn eigen talent bij 't Haasje en door de veelzijdigheid van de sport zul je altijd iets vinden wat jij leuk vindt. Zie ook deze promovideo.

Bij 't Haasje kun je meedoen met verschillende trainingsgroepen. Naast dat er op maandagavond een krachttraining is in het sportcentrum, is er voor de hardlopers een duurloop op de weg. De trainingen zijn zo ingericht dat lopers van alle niveaus hier met veel plezier kunnen trainen. Op dinsdag- en donderdagavond trainen de sprinters en de middellange afstandslopers (mila's) op Atletiekbaan Brakkenstein. Bij de sprintgroep zul je je bezighouden met alle afstanden tussen de 100 en 400 meter. Bij de mila's krijg je een trainingsschema voor afstanden tussen ruwweg de 800 meter en 15 km. Voor iedereen die meer geïnteresseerd is in de technische nummers van de atletiek zijn er op de maandag en donderdag technische trainingen. De technici worden op donderdag door de mila's vergezeld bij de gezamenlijke core-stabilitytraining.

De mate van sportactiviteit varieert per lid. Iedereen bij 't Haasje vindt een eigen balans tussen gezelligheid en training. We hebben het niet alleen tijdens de training gezellig, hazen kunnen het naast de baan ook goed met elkaar vinden. Zo organiseert de evenementencommissie steeds leuke activiteiten, borrelen we eens per maand en maken we van wedstrijden waar we gezamenlijk naartoe gaan een feestje.

Wil je meer weten over 't Haasje, kijk eens verder op de site of stuur een mail. Geïnteresseerden zijn natuurlijk altijd welkom om een kijkje te komen nemen op de trainingen!

Wil je lid worden van 't Haasje? Klik dan hier.

Kalender
Ma 15/08 Di 16/08 Wo 17/08 Do 18/08 Vr 19/08 Za 20/08 Zo 21/08
Ma 22/08 Di 23/08 Wo 24/08 Do 25/08 Vr 26/08
verjaardagLeon
Za 27/08
verjaardagTamara
Zo 28/08
verjaardagEline
Ma 29/08 Di 30/08
borrelBorrel
Wo 31/08
verjaardagRianne
Do 01/09 Vr 02/09 Za 03/09
verjaardagVera
Zo 04/09
verjaardagMichiel
Ma 05/09
verjaardagThomas
verjaardagSebastiaan
Di 06/09
evenementIntroducti...
Wo 07/09 Do 08/09 Vr 09/09 Za 10/09
verjaardagGretha
Zo 11/09
verjaardagLayla
Ma 12/09 Di 13/09
verjaardagNiek
Wo 14/09
verjaardagMaico
Do 15/09
evenementSpeeddaten
Vr 16/09 Za 17/09 Zo 18/09
Importeer deze agenda als feed in Google Calendar. Eventueel zonder werkacties, zonder verjaardagen en zonder beide.

Haasjenieuws (archief)
 • Introductie 2016

  Wil je bij 't Haasje kennismaken met atletiek? Vanaf dinsdag 6 september vinden weer tweewekelijks de introductietrainingen plaats, waarin je kunt proeven van verschillende atletiekonderdelen en ook de vereniging beter leert kennen. De trainingen zullen plaatsvinden op dinsdagen van 19:00u tot 20:30u. Op de donderdagen is het afhankelijk van de training waarbij de introgroep zal aansluiten. Net zoals dat we het in de rest van het jaar gezellig vinden om leuke dingen te doen, organiseren we ook tijdens de introductieperiode speciale activiteiten. De introductie is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden!

  De inschrijving van de introductie is inmiddels geopend op de website en is hier te vinden. Mocht je nu al vragen hebben, kan je contact met ons opnemen via secretaris@haasjeatletiek.nl. 

   

 • Trainingen in de zomervakantie

  Sprinttrainingen van Michael: 

  -Laatste training voor zomervakantie is 14 juli. Dan weer training vanaf 22augustus.

  MiLatrainingen Ton:
  -Laatste training voor zomervakantie 14 juli. Dan weer training vanaf 16 augustus. In de periode van 15 juli tm 16 augustus gaan in een week (die nader bekend wordt gemaakt) de trainingen wel door.

  MiLatrainingen Joppe:
  -Laatste training voor zomervakantie 24 juni. Daarna volgt tot 4 september een trainingsrooster wanneer zich voldoende leden voor de training aanmelden. Groepsleden hebben dit rooster ontvangen van Joppe.

  Technische trainingen Dinie en Duby:
  -Laatste trainingen voor de zomervakantie 12 en 14 juli. De training van Dinie gaat 4 juli niet door. Duby heeft een vakantieperiode in augustus (later bekend). De trainingen gaan verder door bij voldoende animo.


Login

Zocht je dit?

Sponsoren
sponsorlogo

Facebook

SNUF
SNUF-logo
Word lid van SNUF voor € 8,50 per jaar en draag 't Haasje of een andere studentenorganisatie een warm hart toe! Vul hiervoor het formulier in op de website van SNUF.

Haasje poll
Wat vond je afgelopen jaar het leukste bij 't Haasje?
 
 
De Trainingen
De Wedstrijden
De Activiteiten
Het Bestuur
Alles, het was gewoon een TOP-jaar!


 • Tom Gielkens schreef:
  Lieve Haasjes,Op zaterdag 24 september vindt de Hart van Brabantloop plaats. Deze estafettewedstrijd kun je vergelijken met een kleine versie van de Batavierenrace. Start vindt...
 • Rosalie schreef:
    Dag sportieve Hazen,   Ik vraag even de aandacht aan de mensen die momenteel knieklachten hebben. Ik ben derdejaars fysiotherapie studente aan de HAN en doe momenteel...
 • Nijmegen Global Athletics schreef:
  De Nijmegen Global Athletics: internationale allure in Nijmegen! Met dit jaar: een speciale studentenserie. De Nijmegen Global Athletics (NGA) is een internationale topatletiekwedstrijd die mede wordt georganiseerd...

Kleurstelling
stijl 1 / stijl 2 /
stijl 3 / stijl 4