Welkom

Welkom op de site van de Nijmeegse Studenten Atletiekvereniging 't Haasje. Onze ruim 150 leden houden zich bezig met de veelzijdige atletieksport. Of het nu gaat om de marathon, 100 meter sprint, speerwerpen of verspringen: iedereen vindt zijn eigen talent bij 't Haasje en door de veelzijdigheid van de sport zul je altijd iets vinden wat jij leuk vindt. We hebben het niet alleen tijdens de training gezellig, Hazen kunnen het naast de baan ook goed met elkaar vinden. Zo organiseert de evenementencommissie steeds leuke activiteiten, borrelen we eens per maand en maken we van elke wedstrijd waar we gezamenlijk naartoe gaan een feestje. Wil je meer weten over 't Haasje of wil je een keer mee komen trainen? Stuur dan een mail naar secretaris [at] haasjeatletiek.nl!

 

Wij zijn op zoek naar een trainer voor de technische groep! Bekijk de vacature hier.

Batavierenrace 2023

Het weekend van 28-29-30 april was het dan weer zo ver, da Batavierenrace vond plaats! Om het teamgevoel te vergroten werd er de vrijdagavond eerst gezellig met z'n allen gegeten. Daarnaast werden hier de shirts uitgedeeld om zo mooi op te vallen als 't Haasje tijdens de race. Die zelfde avond mocht Luc Sillen de spits afbijten op de grote markt. Op aandringen van anderen was hij toch maar vooraan gaan staan bij de start, maar zelf dacht hij dat dit niet nodig zou zijn. Tot zijn eigen verbazing kwam hij in mega rap tempo als 4e over de finish.

Cantus

Op 13 april organiseert 't Haasje een cantus! 
Jullie zijn vanaf 22.00u welkom bij de Professor. Het is de bedoeling dat eigen bier wordt aangeschaft, in de vorm van pitchers
Toegangsprijs is 2 euro, dit bedrag wordt rechtstreeks gedoneerd aan de RAGweek.
De avond draait om goede nummers, biertjes en vooral gezelligheid. Dit laatste staat hoog in het vaandel, dus geen zorgen, het gaat vooral om de fun! 

NSK Indoor 2023

Zaterdag 11 maart was het weer zover! Bij de eerste echte trackmeeting van het seizoen 23’ waren we met een delegatie van 20 hazen(!) goed vertegenwoordigd in Apeldoorn. Het was een zonnige dag, maar het ‘regende’ PR’s op de blauwe baan! Zo beginnen we bij het eerste onderdeel, de 60m horden. Hier heeft Dionne een mooie tijd gelopen van 10,02 seconden en heeft ze zich kunnen kwalificeren voor de finale! De 1e keer 60m indoor was voor Joline Witjes gelijk een schot in het roos met een tijd laag in de 9 seconden.

NSK Trappenloop

3 februari was het zover; het NSK Trappenloop! Vanuit heinde en verre kwamen deelnemers naar ons geliefde Nijmegen om in een zo snel mogelijke tijd de trappen van het Erasmusgebouw te beklimmen. En of dit snelle tijden waren! Onze eigen Daan de Grauw wist in een tijd van 55 seconden de tiende verdieping te bereiken, waarmee hij de winst binnen sleepte. Ook de 20 verdiepingen waren succesvol voor ‘t Haasje; Tom wist een mooie derde plek te bemachtigen, net als Anna, die bij de vrouwen op een derde plek eindigde bij dit onderdeel. Meyke deed dit nog net een seconde sneller en eindigde dan ook op een tweede plek. Ook een estafetteteam van ‘t Haasje viel in de prijzen. Het team, bestaande uit Tom, Daan, Carolijn en Joline, eindigde op een mooie derde plek. Nadat de prijzen waren verdeeld was het tijd om aan te schuiven bij het diner, mede mogelijk gemaakt door de trappenloopcommissie en vrijwilligers. Nadat de magen gevuld waren en dus de bodem gelegd, kon de grote groep studenten richting de stad vertrekken, waar tot in de late, ofwel vroege, uurtjes gefeest werd.

Pagina's

Abonneren op NSAV 't Haasje RSS

Nieuws

Binnen 't Haasje zijn op dit moment twee vertrouwenscontactpersonen, dit zijn Emma Maas en Luc Sillen. Meer informatie over hoe je hen kunt contacteren staat onder het kopje: vertrouwenspersonen.

 

Evenementen

 

 
 
 

Wedstrijden

27-28 mei      NSK Meerkamp
2 juni              Asterix Meeting
9 juni              Nijmegen Meeting
17-18 juni      NSK Baan
2 juli               3e Competitiewedstrijd
9 september    NSK Teams
(10 september degreadtie/promotie wedstrijd competitie)