U bent hier

Penningmeester

Julius Landsman

Hoi Haasjes!

Ik ben Julius en ik vervul dit jaar de functie van penningmeester bij ’t Haasje. Dit is inmiddels mijn derde jaar bij deze mooie vereniging, en ik train sinds het begin al mee bij de MiLa groep op dinsdag en donderdag. Voordat ik lid was bij 't Haasje deed ik ook al veel aan rennen, maar dan vooral op het voetbalveld. Uiteindelijk vond ik tien jaar voetbal echter wel genoeg, en besloot ik dat het tijd werd voor wat anders. Na o.a. een erg onsuccesvol halfjaar te hebben getennist ben ik uiteindelijk uitgekomen bij het hardlopen, iets wat ik nog steeds met veel plezier doe. Buiten de MiLa trainingen ben ik natuurlijk ook te vinden bij de meeste activiteiten van 't Haasje.
Naast de sport en gezelligheid waag ik af en toe ook nog eens een poging tot studeren, voor mijn studie Data Science. Ik ben net begonnen met deze master, en verwacht hier ook nog wel even mee bezig te zijn. Verder ben ik geboren en getogen in Nijmegen, dus bij vragen over de omgeving kunnen jullie altijd bij mij terecht!

Ook bij andere vragen (over bijvoorbeeld financiële zaken, je contributie, of gewoon over het leven) mag je me altijd een berichtje sturen. Je kan mij appen of mailen op penningmeester [at] haasjeatletiek.nl.

Tot op de baan!