U bent hier

Voorzitter

Mijke Kooiker

Hoi allemaal! Mijn naam is Mijke en ik heb dit jaar de eer om de rol van voorzitter te bekleden! Sommige van jullie zullen mij wellicht al kennen. Dit is namelijk mijn tweede bestuursjaar bij 't Haasje. Vorig jaar heb ik met heel veel plezier de rol van Commissaris Intern op me genomen. Dit vond ik superleuk om te doen! Ik heb heel veel nieuwe mensen leren kennen, leuke evenementen georganiseerd en heel veel dingen geleerd. Maar door corona (ja sorry dat ik dit voor de 100e keer noem) had ik toch het idee dat ik een heleboel leuke dingen van bestuur zijn heb gemist. Daarom heb ik besloten om nog een jaartje bestuur te doen bij deze superleuke vereniging, dit maal in de rol van voorzitter dus. 

Maar goed, genoeg gekletst over bestuur, ik zal eens wat over mezelf vertellen. Zoals ik al zei is mijn naam Mijke, ik ben 20 jaar en zit in het 3e jaar van de allerleukste studie die er is: Geneeskunde!!! Ik ben geboren en getogen in de provincie met de meeste zonuren: Zeeland. En alhoewel mensen altijd denken dat Zeeland het einde van de wereld is, valt dat best wel mee! Verder doe ik al sinds mijn 14e aan atletiek. Ik ben ooit begonnen bij av'56 in Goes. De allerleukste onderdelen vind ik hoog- en verspringen. Maar stiekem ben ik het afgelopen jaar best wel veel gaan sprinten en houd ik zo nu en dan ook nog wel eens een kogel vast. 

Ik kijk uit naar een superleuk sportief en gezellig jaar met veel trainingen en activiteiten! Wees overigens niet bang om me aan te spreken. Ik train zowel op maandag, dinsdag als donderdag en ben meestal ook wel op activiteiten te vinden, dus je kunt niet om me heen! Mocht je liever willen mailen? Dat kan ook! Stuur me een mailtje via: voorzitter [at] haasjeatletiek.nl Uiteraard mag je me ook altijd bellen of appen of een postduif sturen. 

Tot snel op de baan!!!