U bent hier

Bestuur

De vereniging loopt natuurlijk niet vanzelf. Naast alle commissies die 't Haasje een levendige vereniging maken, is ook het bestuur voor en achter de schermen bezig om de club draaiende te houden. Heb je vragen aan of over het bestuur? Aarzel dan niet en neem contact op met secretaris [at] haasjeatletiek.nl

Tijdens onze bestuursvergaderingen worden uiteraard notulen gemaakt. Ben je benieuwd wat er allemaal besproken wordt tijdens de veragdering of wil je graag deze notulen inzien? Dat kan! Door een mailtje te sturen naar secretaris [at] haasjeatletiek.nl kun je de notulen opvragen en inzien. Liever niet via het bestuur opvragen? Vraag iemand van de adviescommissie om de notulen!

Bestuur 2022/2023

Voorzitter: Daniëlle Smit
Secretaris: Carolijn van de Vliert
Penningmeester: Julia van Lingen
Commissaris Intern: Joline Witjes
Wedstrijdcommissaris: Margo Schippers

Het 43e bestuur stelt zich graag aan u voor:

Daniëlle Smit: 

Ik ben Daniëlle Smit, ik ben momenteel 20 jaar en ik mag dit jaar de voorzitter van 't Haasje zijn. Na vorig jaar met groot succes (al zeg ik het zelf) mijn eerste bestuursjaar te hebben afgerond bij 't Haasje, besloot ik gewoon nog een jaartje erbij te doen. Ik zit op het moment in mijn derde jaar van mijn studie Pedagogische Wetenschappen van Primair Onderwijs en dit is ook het derde jaar dat ik lid ben van 't Haasje. Hiervoor heb ik nog nooit een stap gezet op een atletiekbaan, dus ik leer dagelijks nog nieuwe dingen over deze mooie sport. Hopelijk ga ik tijdens mijn bestuursjaar nog veel meer dingen leren, zowel op atletiekgebied als op het lastige gebied van een vereniging draaiende houden. Bij de trainingen ben ik voornamelijk te vinden bij de werponderdelen en ik heb ook zeker mijn zinnen gezet op weer een sprinttraining kunnen bijwonen.

Naast atletiek lees ik graag een goed boek en drink ik koffie tot ik mjn dagelijkse tax bereik. Soms waag ik ook nog een poging op de tennisbaan, aangezien ik deze sport toch wel meer dan 10 jaar heb beoefend.  
 
Ik heb ongelooflijk veel zin in mijn bestuursjaar en ik weet zeker dat ik er samen met mijn mede bestuursleden ook een leuk jaar van kan maken! Vooral hoop ik jullie allemaal te zien op de trainingen en op de activiteiten en als je ooit zin hebt om te kletsen of je een vraag hebt, aarzel dan niet om me te appen of me te mailen op voorzitter [at] haasjeatletiek.nl. Tot snel!

Carolijn van de Vliert:

Mijn naam is Carolijn van de Vliert, ik ben 20 jaar oud en ik mag dit jaar de secretaris van onze mooie vereniging zijn. Dit is mijn derde jaar bij ‘t Haasje. Afgelopen jaar heb ik in de trainingsweekendcommissie gezeten, maar dit jaar wilde ik me graag nog meer inzetten voor de vereniging en gewoon heel veel leuke dingen doen. Voordat ik lid werd bij ‘t Haasje, heb ik heel lang geturnd en trampoline gesprongen. Hier ben ik tegen het einde van de middelbare mee gestopt en toen ik naar Nijmegen verhuisde, besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe sport. Die nieuwe sport heb ik in atletiek helemaal gevonden, want was is er nou leuker dan keihard rennen? Ik heb dus niet zoveel atletiekervaring, maar hierdoor kan ik mezelf wel steeds (relatief makkelijk) blijven verbeteren, waardoor ik ook weer gemotiveerd blijf om te komen trainen. Ik train vooral bij de sprintgroep, maar ik ben van plan om dit jaar ook eens bij de technische groep te gaan trainen. Na een training warm ik het liefst op onder een dekentje met een kop thee en een goed boek. 
 
Dan nog even wat feitjes over mij: ik ben opgegroeid in Twente en ik voel me in het oosten van het land helemaal op mijn plek. Ik hou enorm van spelletjes doen en boeken lezen. Naast mijn bestuursjaar studeer ik ook nog rechten, maar ik wil geen advocaat worden. Mijn bestuur is trouwens van mening dat ik geen ruggengraat heb, dus mocht je een leuk of gek plan hebben en mensen zoeken om mee te doen: je kan altijd proberen om mij over te halen :) 
 
Naast regelmatig trainen op de baan, ben ik ook bij alle borrels, activiteiten en haasjehaps te vinden. Ik hoop jullie daar ook allemaal te zien en mocht je vragen of opmerkingen hebben, of gewoon een goed gesprek willen, spreek me dan voor al aan! Verder kun je mij altijd appen of mailen via secretaris [at] haasjeatletiek.nl

Julia van Lingen:

Hallo, ik ben Julia, 24 jaar en jullie penningmeester. Ik zit sinds februari 2022 bij ’t Haasje en hier begon ook mijn atletiek ervaring. Ik doe hier mee met de sprintgroep. Verder hockey ik ook en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. 

Mocht je vragen hebben over wedstrijdkleding of geld gerelateerde zaken, mail dan naar: penningmeester [at] haasjeatletiek.nl

Joline Witjes:

Ik ben Joline, 21 jaar en ik vervul dit jaar de functie van commissaris intern binnen het 43e bestuur van 't Haasje #bestefunctie. 

Oorspronkelijk kom ik uit het mooie Pannerden, een dorp zo klein dat niemand het kent, maar ben inmiddels alweer twee jaar trotse inwoner van het nog mooiere Nijmegen. Dit jaar is dan ook alweer mijn derde jaar bij 't Haasje. Na meer dan twee jaar ben ik echter nog altijd op zoek naar welk onderdeel ik graag doe en ook kan ;), ik doe dan ook vaak van alles een beetje, maar over het algemeen kun je mij het meeste bij de sprintgroep vinden. Ik heb al eerder kennisgemaakt met de sport, ik heb namelijk als kind ook aan atletiek gedaan. 

Voordat ik mijn entree maakte binnen het bestuur was ik actief lid van de mediacie, ik vind het dan ook leuk om mij bezig te houden met fotograferen en het bijhouden van de socials binnen 't Haasje. 

Verder studeer ik verpleegkunde, waar ik nog anderhalf jaar te gaan heb tot ik mezelf verpleegkundige mag noemen. Bij wedstrijden kun je me dan ook soms zien met een EHBO tas op de rug. 

Ik ben dit jaar verantwoordelijk voor een aantal leuke commissies en hoop dan ook op een succesvol jaar met deze commissies, maar natuurlijk met alle leden! Ik hoop jullie te zien bij de trainingen, maar natuurlijk ook bij de spetterende borrels en activiteiten! Mocht je vragen hebben over bijvoorbeeld een commissie of activiteit, mail dan naar; commissarisintern [at] haasjeatletiek.nl

 

Margo Schippers:

Ik ben Margo, jullie wedstrijdcommissaris van dit jaar. Ik ben 21 jaar oud, kom oorspronkelijk uit het mooie Twente maar woon inmiddels al ruim 3 jaar in Nijmegen. Ik zit in mijn 4e en hopelijk laatste jaar van de ALPO (combi tussen pedagogische wetenschappen op de RU en pabo op de Han). Inmiddels zit ik alweer voor mijn 3e jaar bij 't Haasje. Je kan mij vinden bij de sprint/horden en de technische groep. Ook ben ik natuurlijk vaak bij alle activiteiten te spotten. Spreek me gerust aan want ik ben altijd in voor een gezellig praatje!

Een overzicht van oud-besturen valt hier te vinden.