U bent hier

Aanmeldformulier

NSAV 't Haasje is de studentatletiekvereniging van Nijmegen waar atletiekbeoefening wordt gecombineerd met gezelligheid. Bij 't Haasje is ieder niveau vertegenwoordigd: het gaat van puur recreatielopen tot nationale top. Aan de basis van dit alles staan trainingen gegeven door deskundige trainers en ervaren lopers.

Wij hebben verschillende accommodaties tot onze beschikking. Op het sportcentrum kunnen we gebruik maken van een goed uitgerust krachthonk. Net buiten de campus liggen perfecte, mooie bossen voor de duur- en crosstraining. Sprinttraining en middellange afstandtraining vinden plaats op atletiekbaan Brakkenstein, op loopafstand van het sportcentrum.

Heb je nog nooit aan atletiek gedaan, lijkt het je leuk om eens actief te worden met een kogel of loop je zo'n één a twee keer per week steeds hetzelfde rondje door je buurt? Ook dan kun je prima bij 't Haasje terecht. Je kunt bij ons kennismaken met alle takken van de atletiek. Behalve aan de competitie doen we natuurlijk ook mee aan de acht jaarlijkse atletiek NSK's (studentenkampioenschappen) en evenementen zoals de Batavierenrace in Nederland.

Atletiek is leuk, ontspanning echter ook. Daarom organiseren we veel activiteiten, zoals de maandelijkse borrel in de stad en de maandelijkse Haasjehap in de kantine. Ook is er eenmaal per jaar zowel een clubweekend als een trainingsweekend, waarbij sportiviteit en gezelligheid uitgebreid aan bod komen.

We tellen ongeveer 125 leden, die zich onderverdelen in recreanten en wedstrijdleden. Als recreant kun je met alle trainingen meedoen. Als wedstrijdlid mag je, naast de nodige trainingen, ook aan alle Atletiekunie-(baan)wedstrijden meedoen, zoals competitie tegen andere atletiekverenigingen en regionale en landelijke kampioenschappen. Aan alle andere wedstrijden mag je ook als recreantlid deelnemen.

Er zijn 3 verschillende trainingsgroepen, die zich op verschillende aspecten van de atletiek focussen:

  • sprinters en hordenlopers;
  • middellange- en langeafstandslopers;
  • technici (ver-, hinkstap- en (polsstok)hoogspringen, kogelstoten en -slingeren, speer- en discuswerpen).

Je kunt altijd vrijblijvend een keer komen trainen! Als je nog vragen hebt, kun je onze secretaris een mail sturen (secretaris [at] haasjeatletiek.nl). Of vul meteen dit aanmeldingsformulier in.

Noodnummer(s) van je familie/vrienden/kennissen
Kijk hier voor meer informatie over de verschillende lidmaatschapstypen. Wil je donateur worden? Vul dan niet dit formulier in, maar neem direct contact op met de secretaris.
Ik ben al lid van de Atletiekunie en wens overgeschreven te worden.
Om je contributie te innen, vinden we het prettig als je 't Haasje machtigt om het van je rekening te schrijven. Dit is voor jou wel zo makkelijk. Indien je 't Haasje niet wilt machtigen, bestaat conform artikel 2 lid 1 van het HR ook de mogelijkheid om de contributie zelf over te maken tegen extra administratiekosten. We gebruiken dezelfde machtiging ook in de toekomst voor kosten voor eventuele deelname aan evenementen en wedstrijden en de eventuele aanschaf van clubkleding.
Ik heb interesse in de volgende trainingsgroepen:

Met dit formulier ga je de overeenkomst met het Huishoudelijk Reglement aan en geef je aan bekend te zijn met het Huishoudelijk Reglement. Hierin staat onder andere dat een (nieuw) lid verplicht is om:

  • student te zijn aan de HAN of RU;
  • een sportkaart van het RSC te bezitten;
  • tenminste anderhalve werkactie uit te voeren per collegejaar ter waarde van € 37,50 of deze voor € 37,50 euro af te kopen;
  • ieder jaar contributie te betalen, zoals hier vermeld.

Verder worden je contactgegevens opgenomen in een ledenlijst die alleen voor ingelogde gebruikers zichtbaar is. Indien je wilt kun je deze gegevens verbergen via je profielinstellingen.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.