You are here

Sponsoren

Run2Day

Het Run2Day Nijmegen-team bestaat (uiteraard) uit mensen die allemaal zelf sporten. Een team dat service, kwaliteit en aandacht voor zijn bezoekers belangrijk vindt. Ze zijn er voor de klant. Of het nu met hardlopen, Trailrunning of (Nordic) walking te maken heeft, je kunt bij ze terecht.
 
Fysiotherapie Bottendaal

Fysiotherapie Bottendaal voor de complete sportzorg
Bij Fysiotherapie Bottendaal kunnen jullie als sporters terecht voor de complete zorg die nodig is binnen de sportrevalidatie. Voor al jullie leden hebben wij het gratis sportspreekuur. Tijdens dit spreekuur kunnen wij jullie advies geven omtrent eventuele klachten of pijntjes. Dit advies kan inhouden even rust houden of bijvoorbeeld aangepast trainen met ondersteuning van extra oefeningen. Daarnaast hebben wij als Fysiotherapie Bottendaal veel contact met de sportartsen en orthopeden in Nijmegen. Mochten jullie dus doorverwezen moeten worden naar het ziekenhuis, kunnen wij jullie hierbij helpen.
Om een afspraak te maken of voor meer informatie omtrent de spreekuren, kunnen jullie contact opnemen met Fysiotherapie Bottendaal (tel: 024-3226166).
Podotherapie Bottendaal is sinds juni 2014 ook gespecialiseerd in echodiagnostisch onderzoek.
Door middel van ultrasound is met echografie mogelijk om structuren als pezen, spieren, gewrichten en o.a. slijmbeurzen in beeld te brengen. Hierdoor ontstaat er meer inzicht in de belastbaarheid van dit weefsel en of er weefselschade aanwezig is. Zodat het verloop van het genezingsproces beter vast te leggen is. Aan de hand van deze beelden kan de podotherapeut een zo passend mogelijke behandeling in zetten.
Voor meer info of een echografisch onderzoek of als u meer wil weten over de aard van uw (voet)blessures, kunt u contact opnemen met Podotherapie Bottendaal (Tel: 024-3241980)

Café Daen
Café Daen is het stamcafé van NSAV 't Haasje. Elke eerste dinsdag van de maand zijn wij te vinden bij Daen en kan er lekker nagekletst worden over de trainingen. Verder vinden er ook vakker activiteiten plaats. Naast gezellig drankjes samen nemen is er bij Daen ook de mogelijkheid om samen te eten en organiseert 't Haasje bij Daen in de introductie ook een eet-actie.

Drukbedrijf.nl

De online drukkerij Drukbedrijf.nl is vanaf heden onze nieuwe drukwerkpartner. Je kunt er onder andere flyers drukken. Maar voor alle soorten andere producten draaien ze hun hand ook niet om. Denk bijvoorbeeld aan een VR bril bedrukken. Ze drukken namelijk alles op alles.

 

Sponsor worden?

Wilt u NSAV 't Haasje sponsoren, financieel of materieel? Neem dan contact op met de voorzitter (voorzitter [at] haasjeatletiek.nl
NSAV 't Haasje kan sponsoren het volgende bieden:

  • Uw bedrijfslogo op de website haasjeatletiek.nl.
  • Een advertentie in het clubblad de Coe?Nein!
  • Uw bedrijfslogo op flyers en andere communicatiemiddelen van wedstrijden.
  • De mogelijkheid om uw bedrijfslogo op clubkleding te plaatsen (truien of batavierenrace shirts).