U bent hier

Sponsoren

Run2Day

Het team van Run2Day Nijmegen bestaat (uiteraard) uit mensen die allemaal zelf sporten. Het is een team dat service, kwaliteit en aandacht voor zijn bezoekers belangrijk vindt. Ze zijn er voor de klant. Of het nu met hardlopen, Trailrunning of (Nordic) walking te maken heeft, je kunt bij ze terecht.
 
MMFysio

MMfysio staat voor al jullie leden klaar! 

Fysiotherapie voor sporters is een vak apart, en dat vak beheersen wij bij uitstek. Als sporter ben je bij ons in goede handen. Onze sportfysiotherapeuten begeleiden al jaren topsporters op Olympisch en wereldniveau. Wij werken samen met een groot aantal artsen en organisaties in de sport en zijn op de hoogte van de nieuwste inzichten.

Die kennis en ervaring zetten wij niet alleen in voor de vele topsporters die bij ons onder behandeling zijn, maar zeker ook voor de beginnende en recreërende sporter. Wij kunnen je blessure uitstekend behandelen en je daarnaast door preventieve screening en advies helpen om blessures te voorkomen. Jullie kunnen makkelijk en snel een afspraak bij ons maken via info@mmfysio, 024-3580779 of maak online een afspraak. Daarnaast is er ook het sportspreekuur in Nijmegen zijn onze collega’s beschikbaar om uw klachten kosteloos in kaart te brengen en/of uw vragen te beantwoorden. U kunt hier elke woensdag om 16:45 zonder aanmelding voor plaatsnemen in de wachtkamer van onze locatie aan de Kanunnik Mijllinckstraat 75 en u wordt geholpen op volgorde van binnenkomst. Ook kunt terecht Run2Day Nijmegen op donderdagavond vanaf 19:00, hiervoor moet u van te voren een afspraak maken bij Run2Day. Voor meer informatie kunt u naar onze website: inloopspreekuur

Café Daen
Café Daen is het stamcafé van NSAV 't Haasje. Elke eerste dinsdag van de maand zijn wij te vinden bij Daen en kan er lekker nagekletst worden over de trainingen. Verder vinden er ook vaak activiteiten plaats. Naast gezellig drankjes samen nemen is er bij Daen ook de mogelijkheid om samen te eten.

Cafetaria De Fest

Cafetaria De Fest ligt erg dicht bij de baan, wat het een ideale plek maakt voor hongerige atleten. Wij gaan hier regelmatig met een groep eten na afloop van wedstrijden en andere evenementen op de baan.

Plus Nijmegen Walraven

Plus Walraven is een supermarkt in de Molukkenstraat in Nijmegen. Voor onze maandelijkse haasjehaps gaan wij langs bij deze pas vernieuwde supermarkt. 

Sponsor worden?

Wilt u NSAV 't Haasje sponsoren, financieel of materieel? Neem dan contact op met de voorzitter (voorzitter [at] haasjeatletiek.nl
NSAV 't Haasje kan sponsoren het volgende bieden:

  • Uw bedrijfslogo op de website haasjeatletiek.nl.
  • Een advertentie in het clubblad de CoeNein.
  • Uw bedrijfslogo op flyers en andere communicatiemiddelen van wedstrijden.
  • De mogelijkheid om uw bedrijfslogo op clubkleding te plaatsen (truien of batavierenrace shirts).