U bent hier

Winter-introductie

Winter-introductie 't Haasje 2020

Wil je kennis maken met atletiek bij NSAV 't Haasje? De introductietrainingen zullen plaatsvinden in de eerste twee weken van februari! Je kunt de verschillende onderdelen van atletiek ontdekken en de club leren kennen. De trainingen zijn elke dinsdag en donderdag van 18:45 tot ongeveer 20:45. Deelname aan deze trainingen is kostenloos. Wij vinden het erg leuk om leuke activiteiten te organiseren en daarom doen we dat ook tijdens de introperiode. Zo kun je ook de leden van 't Haasje alvast leren kennen. Je zult het programma ontvangen nadat je je hebt ingeschreven voor de intro via onderstaand formulier.

Als je al bekend bent met atletiek en al zeker bent over in welke groep je wil trainen, kun je dat ook aangeven op onderstaand formulier. Je kan dan eventueel meteen bij de gewenste groep meetrainen of toch voor de gezelligheid eerst meedoen met de introductietrainingen. Als je nu al zeker weet dat je lid wil worden bij 't Haasje, geef je dan op via https://haasjeatletiek.nl/haasje/lidworden.

Opgaveformulier introductie

(Door dit formulier in te vullen, word je nog geen lid van 't Haasje. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de introductie en daarna verwijderd.)