U bent hier

Winter introductie

Winter Introductie 2019

Wil je kennis maken met atletiek bij NSAV 't Haasje? De winter introductietrainingen zullen van 5 februari tot 14 februari plaatsvinden! Je kunt de verschillende onderdelen van atletiek ontdekken en de club leren kennen. De trainingen zijn elke dinsdag en donderdag van 18:45 tot 20:30 of 21:00 (afhankelijk van de trainingsgroep waarbij je traint). De introductieperiode brengt verder geen kosten met zich mee. Wij vinden het erg leuk om leuke activiteiten te organiseren en daarom doen we dat ook tijdens de introperiode. Zo kun je ook de leden van 't Haasje alvast leren kennen. Je zult het programma ontvangen nadat je je hebt ingeschreven voor de winter intro via onderstaand formulier.

Als je al bekend bent met atletiek en al zeker bent over in welke groep je wil trainen, kun je dat ook aangeven op onderstaand formulier. Je kan dan eventueel meteen bij een groep meetrainen of toch voor de gezelligheid eerst meedoen met de introductietrainingen. Als je nu al zeker weet dat je lid wil worden bij 't Haasje, geef je dan op via https://haasjeatletiek.nl/haasje/lidworden.

Opgaveformulier winterintroductie

(Door dit formulier in te vullen, word je nog geen lid van 't Haasje. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de introductie en daarna verwijderd.)