U bent hier

NSK Indoor

NSK Indoor

Info:
Het NSK Indoor vindt op 10 maart 2018 plaats in het Omnisport in Apeldoorn. Het NSK is een laagdrempelige wedstrijd met een leuke sfeer. Dit jaar kunnen de volgende onderdelen gedaan worden: 60mH, 60m, 200m, 400m, 800m, 3000m, Kogel, Hoog, HSS, Polshoog, Ver, en als afsluiting de zweedse estafette. Deelname is op volgorde van inschrijving, dus zorg dat je er op tijd bij bent! De inschrijving opent 1 februari, en sluit op 28 februari. Na afloop van de wedstrijd zal er gezamenlijk gegeten kunnen worden, en vindt een feest plaats in Apeldoorn. Geef dit bij inschrijving aan. Zie voor meer informatie over de wedstrijd, het chronoloog en inschrijving https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/16607/.

NSK?
NSK staat voor Nederlands Studenten Kampioenschap. Het NSK Indoor is één van de acht NSK’s die onder auspiciën van NSAF ZeuS worden georganiseerd. Dit jaar wordt de wedstrijd georganiseerd door WAV Tartlétos uit Wageningen. Het NSK Indoor is een gezellige wedstrijd waarbij alle studenten atletiekverenigingen (SAV’s) bij elkaar komen om tegen elkaar te strijden. Natuurlijk gaat het erom wie dit jaar Nederlands Studenten Kampioen wordt, maar daarnaast is het een laagdrempelige wedstrijd met een leuke sfeer waar elk jaar een grote groep Haasjes aan meedoet.

Dus schrijf je in! Dit kan via www.atletiek.nu. Vergeet je ook niet in te schrijven op de Haasjesite, zodat binnen de vereniging bekend is dat je gaat en dat we samen kunnen reizen.

LET OP: Je schrijft je alleen in via de website atletiek.nu, niet via de Haasjesite! Dit is enkel bedoeld om andere Haasjes te laten weten dat je meedoet.

 

 

Datum: 
zaterdag, 10 maart, 2018 - 11:00 tot 17:45
Locatie: 
Omnisport, Apeldoorn