U bent hier

Indoordagen

Donderdag 3 januari, dit is de eerste van de twee indoordagen. Voor alle groepen zal er een ochtend- en middag training zijn. De sprinters zullen zich deze dag bezig houden met sprint- en hordentechniek en speed endurance. Voor de MiLa's zal er een ochtend en een middag schema zijn en zal er ook aandacht worden besteed aan speed endurance. Voor de technici is er een blok sprint- en hordentechniek en een blok hoogspringen. Er zal ook een mogelijkheid zijn om te werpen alleen is hier geen specifieke trainingsopbouw en trainer voor aanwezig. Dit zal dus grotendeels zelfstandig plaats vinden.

Ook op vrijdag zullen er weer twee trainingen zijn, eentje in de ochtend en eentje in de middag. 4 Januari zal voor de sprinters bestaan uit startbloktraining en acceleratie/speed endurance. De mila's hebben weer een ochtend- en een middagschema en leggen de nadruk op endurance. Voor de technici staat acceleratie/speed en verspringen op de planning. Voor het werpen geldt hetzelfde als op de donderdag. Namelijk dat er ook een mogelijkheid zal zijn om te werpen alleen is hier geen specifieke trainingsopbouw en trainer voor aanwezig. Dit zal dus grotendeels zelfstandig plaats vinden.

Vergeet je niet aan te melden voor beide dagen als je beide dagen mee wilt trainen. Houd er rekening mee dat één trainingsdag uit twee trainingen bestaat, schrijf je daarom in voor een ochtend- en middagsessie.

We zullen proberen zoveel mogelijk samen te reizen.

Datum: 
donderdag, 3 januari, 2019 - 10:00 tot vrijdag, 4 januari, 2019 - 18:00
Locatie: 
Düsseldorf