U bent hier

Bata trainingen

De batavierenrace komt er weer aan! De bata staat bekend als 's werelds grootste estefetteloop: het is een studentenestafette over ruim 175 km in 25 etappes van Nijmegen via Duitsland en de Achterhoek naar de campus van Universiteit Twente. 

Natuurlijk gaat dit niet zonder training. Geen idee hoe je hier het beste als individu of als vereniging voor moet gaan trainen? Wij helpen je graag verder: 't Haasje biedt gratis trainingen aan ter voorbereiding van de bata!

Het is soms lastig om jezelf te motiveren, van die bank af te komen en jezelf in die sportbroek te hijsen. Om deze reden hebben wij twee hele gemotiveerde haasjes, allebei gespecialiseerd in de lange afstanden, die jou (of jullie) op weg kunnen helpen om jullie klaar te stomen voor de bata!

Elke maandag vanaf 11 maart tot aan de bata zelf zullen wij de batatrainingen verzorgen op onze atletiekbaan. De training begint om half zeven en eindigt rond acht uur. Kom gezellig mee doen met je sportvereniging, je studievereniging, studentenvereniging, you name it, of als jezelf! Geïnteresseerd om met ons mee te komen trainen? Stuur dan een mailtje naar onze secretaris: secretaris [at] haasjeatletiek.nl