U bent hier

Actief leden uitje

Vorige week vrijdag was het actieve ledenuitje. We hadden natuurlijk geen idee wat we gingen doen maar we hoefden onze schoenen niet mee te nemen en zouden met volle maag thuis worden gebracht. Helaas was het flink aan het stormen en stond er geen vliegeren op het programma dus zijn we toch maar even lekker naar binnen gegaan. Bij de beachfabriek gingen we lekker een potje beachvolleyballen. We wilden natuurlijk allemaal wel weten wie het beste actieve lid is dus werd een zeer serieuze competitie opgezet waar op hoog niveau werd gevolleybald. Voor sommigen ging de poulefase erg makkelijk en bij een ander schoot zomaar een arm uit de kom. Of het nou een tactische wissel was gaan we nooit weten wel weten we dat Tom, Ruben, Ilse en Noëlle erg blij waren met hun foookkking vette zonnebril. 
Na al dat sporten was het tijd voor een refill in de vorm van pizza, salade en bier. Blijkbaar hadden de Haasjes een duracell baterijtje in want zelfs voor een potje rond de tafel was nog enorme animo. Gian bleek de onbetwiste koning van het tafeltennis en dus was, bij het gemis aan een David, het tijd voor bier drinken. Ik heb nog nooit was flink aan het escaleren, maar helaas was het bier op dus het feest was klaar. 
Dankjewel bestuur!
 
Door: Niels Aarts
 
Wil je hier volgend jaar bij zijn? Stuur de evenement- en wedstrijdsecretaris dan een appje of mailtje. Het NSK Baan en de CoeNeincommissie zijn namelijk nog op zoek naar commissieleden.