U bent hier

Eindejaarspicknick

Normaal gesproken sluiten we het jaar af door eind juni de Haasje-BBQ te organiseren. Nu dit vanwege corona niet mogelijk was, hebben we het eenmaal anders gedaan en een eindejaarspicknick georganiseerd! Vrijdag zijn we hard aan het werk geweest om het eten te bereiden voor de picknick zaterdag. Kilo’s aardappelsalade, worteltaart, wraps en brownie werd gemaakt voor de meer dan 30 aanwezigen. Gelukkig hadden we bij het koken ook hulp van Anneloes, Judie en Sophie en waren de Haasjes zo lief om het eten mee te zeulen van de auto naar de picknickplek in Heumensoord.

Toen de Haasjes uitgegeten waren, was het tijd voor het uitreiken van de prijsjes van voor de clubrecords en de Haasje-awards! Per categorie waren er 3 nominaties, waarop gestemd kon worden.
Als eerste werd André Haases verkozen, waarvoor Nadim, Sebas en Tonnie genomineerd waren. Uiteindelijk ging Nadim er met de eer vandoor, die daarmee een kwalitatief hoogstaande microfoon had gewonnen. 
Vervolgens was het tijd om te stemmen over de vraag welk Haasjekoppel de titel van hét Rammelpaartje verdienden. Daarvoor waren Ilse & Luuk, Aline & Nadim en Ties & Milan genomineerd. Aline en Nadim wonnen deze categorie, met als voornaamste redenen dat deze Haasjes al jarenlang samen zijn en elk flink wat lichamelijke gebreken vertonen.
Hierna werd Daniel verkozen tot Haasje die altijd ’t Haasje is, gezien zijn vele en langdure blessures behoeft dit verder niet echt uitleg. 
Daan de Graauw werd verkozen tot de Coenein uit de Hoge Hoed. Immers, wie kent er nou iemand betoverender dan hij? 
Anneloes werd verkozen tot Haasje dat het van het schildpad zou verliezen, gezien het feit dat zij de laatste jaren eigenlijk niet meer op de baan gesignaleerd is en slechts een sprintje zou trekken als dit voor bier zou zijn. 
Tot slot won Miranda niet één, maar maar liefst twee categorieën door verkozen te worden tot zowel Quarantainekonijn als Haasje van ’t jaar! De leden prijsden haar vooral vanwege haar inzet om de leden betrokken te houden in de lockdownperiode door het organiseren van de quarantaine-krachttrainingen en het bedenken van de Stravahazen-opdrachten. 

Rond half 10 keerden we huiswaarts, om zo de boze boswachter en een flinke plensbui voor te zijn. Het eerste is gelukt, het tweede voor veel mensen helaas niet…

Ook van de picknick zijn foto’s gemaakt: https://haasjeatletiek.nl/node/3131.