U bent hier

Aankomende studenten

Wat is 't Haasje?
NSAV 't Haasje is al 40 jaar dé plek voor de Nijmeegse student die atletiek beoefent. Met rondom de 130 leden met daarvan een flink aantal commissieleden is 't Haasje een actieve vereniging. Als 't Haasje lid van 't Haasje kan je vrijwel alle onderdelen beoefenen die de atletieksport kent: denk aan de 10 km, de 800 meter, verspringen, hordelopen, etc. Door het jaar heen heb je als Haasjelid de gelegenheid om de resultaten van de trainngen te laten zien op verschillende wedstrijden waar we als vereniging aan deelnemen. 't Haasje is ook erg actief op niet-trainingsgerelateerd gebied: zo is er een maandelijkse borrel, eten we samen en worden er verscheidene activiteiten georganiseerd. Als lid van 't Haasje kan je lekker actief bezig zijn, je verder ontwikkelen door deelnemen aan commissies of organiseren van wedstrijden en kan je vrienden maken voor het leven. 

Sport 
't Haasje kent 4 trainingsgroepen die zich met 3 verschillende atletiekdisciplines bezig houden.

Zo heeft 't Haasje twee MiLa-groepen. Deze groep is voor de leden die graag hardlopen en houdt zich bezig met afstanden tussen de 800 meter en de marathon. Deze groepen zijn zowel geschikt voor de recreatieve loper als de loper die traint voor bepaalde wedstrijden of voor het behalen van bepaalde persoonlijke doelen. De trainers maken schema's afgestemd op jouw doelen en besteden bij het trainen veel aandacht aan looptechniek en rompstabiliteit. 

Ook kent 't Haasje een sprint- en hordengroep. Deze groep richt zich op de afstanden tussen de 100m tot de 400m, zowel met horden als zonder. Iedereen kan mee trainen met deze groep, ongeacht je niveau. De trainingen zijn toegankelijk voor wedstrijd gerichte atleten, net als atleten die gewoon lekker willen sporten. Deze groep traint op maandag en donderdag onder begeleiding van een trainer, en op dinsdag zullen er schema's beschikbaar zijn.

Als laatste heeft 't Haasje de technische trainingsgroep. Deze groep houdt zich bezig met verschillende onderdelen van atletiek, zoals de springonderdelen (verspringen, hoogspringen en Hink-stap-springen) en werponderdelen (kogelstoten, speerwerpen, discuswerpen etc.). Verder traint de technische groep ook voor verschillende looponderdelen, en zullen ze daarom vaak samen met de sprint groep te vinden zijn. Net zoals alle andere groepen is de technische groep geschikt voor zowel ervaren atleten als beginners. De technische groep traint op dinsdag en donderdag.

Gezelligheid 
't Haasje kent meerdere commissies die door het jaar heen activiteiten organiseren. Maandelijks wordt er gezamenlijk geborreld in onze stamkroeg en elke maand eten we samen in ons clubhuis. Ook vindt er jaarlijks een ledenweekend plaats en organiseert de evenementencommissie jaarlijks meerdere activiteiten. Ook nemen onze leden soms initiatieven voor het organiseren van evenementen. Voor al deze activiteiten zijn er commissies waar je lid van kan worden als je een extra dimensie wil geven aan je lidmaatschap. 

Introductie
Van 14 september tot 4 oktober organiseren we een introductie! In deze 3 weken zullen de deelnemers 6 keer trainen (op de dinsdag- en de donderdagavond). Een deel van de trainingen zal speciaal voor de deelnemers worden georganiseerd. Daarnaast gaan de introlopers een keer meetrainen bij al onze groepen, zodat er kennis kan worden gemaakt met de verschillende atletiekdisciplines. Ook worden er tijdens de introductie een paar activiteiten georganiseerd.

Heb je interesse om deel te nemen aan de introductie? Kijk dan op haasjeatletiek.nl/intro

Wil je graag nog meer informatie? Kijk dan even verder op de website of stuur ons een mail via secretaris [at] haasjeatletiek.nl