U bent hier

NSK Teams 2020

Op 5 september is het weer tijd voor het NSK Teams! Het NSK Teams 2020 wordt dit jaar georganiseerd door Kronos, en de wedstrijd vind plaats in het FBK stadion in Enschede. Tijdens het NSK teams strijden teams van verschillende (studenten) verenigingen tegen elkaar voor de titel Nederlands Studenten Kampioen.

't Haasje zal dit jaar wederom meedoen met een mannen- en vrouwenteam. Lijkt het je nou leuk om hieraan mee te doen? Je kunt je via deze link ( https://forms.gle/AZj2W1AjErqbyQyTA ) opgeven. Op basis hiervan maken de teamleiders een indeling voor de wedstrijd. Het chronoloog en de onderdelen die plaats zullen vinden kun je vinden via  atletiek.nu/wedstrijd/main/32993/. Kun je om een of andere reden niet meedoen, maar wil je wel graag Haasjes aanmoedigen? Geef je dan op als vrijwilliger via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdc69Rn4gzXB9lwhArJRvkOkk26Wr01... .

De organisatie van het NSK is nog aan het kijken naar de mogelijkheden voor het eten na de wedstrijd. Zodra hier meer over bekend is zal het hier worden bijgewerkt!

Datum: 
zaterdag, 5 september, 2020 (Hele dag)
Locatie: 
Enschede