U bent hier

NSK Baan 2021

Het NSK Baan 2021 plaats in Utrecht op 31 juli en 1 augustus. Naast twee dagen vol met allemaal leuke onderdelen is er ook de mogelijkheid om te blijven overnachten, meld je hiervoor wel even aan. Ook het NSK feest kan waarschijnlijk weer plaatsvinden, maar wel met een maximaal aantal van 130 mensen, vol=vol!

Wil je graag meedoen met het NSK? meld je dan aan via de volgende link: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/34518/

Al student moet je aantonen dat je studeert aan de RU of de HAN. Dit doe je door je bewijs van inschrijving aan de onderwijsinstelling via https://forms.gle/7vmqNcYjztX8ViBYA door te geven. Weet je niet waar je je bewijs van inschrijving kunt downloaden? stuur dan iemand van het bestuur even een appje!

Let op: de inschrijving vraagt om een geldige prestatie. mocht je deze niet binnen de aangegeven data hebben gehaald, of is het de eerste keer dat je meedoet op dat onderdeel? vul dan een prestatie in wat je denkt te gaan halen, en zet er een geldige datum bij. zo kun je jezelf aanmelden om toch dat onderdeel te doen. mochten er alsnog teveel mensen meedoen, dan wordt er wel gekeken naar prestaties. voor meer info kijk bij de wedstrijdbepalingen!

Mocht je nou wel bij de wedstrijd willen zijn, maar kun je helaas niet meedoen? meld je aan als vrijwilliger via: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSftixp4b4SFi3_INmzaezxbJQ3JTHXb...

Datum: 
zaterdag, 31 juli, 2021 - 00:00 tot zondag, 1 augustus, 2021 - 23:45
Locatie: 
Utrecht