U bent hier

NSSR elfstedentocht

Behalve de activiteiten van 't Haasje zijn er ook nog een heleboel andere activiteiten te doen, met name tijdens de RAG week. De NSSR organiseert op zaterdag 10 april een leuke activiteit waarvoor je je kunt opgeven in groepjes van 4. Zie hieronder het bericht van de NSSR:

Zoals jullie ongetwijfeld weten komt de RAGweek weer met rappe schreden dichterbij. Ook dit jaar zet de NSSR weer een leuke activiteit op om haar steentje bij te dragen, ditmaal in samenwerking met NSSV FEL en Bfrisbee2’s, respectievelijk de survival en frisbee verenigingen. Samen presenteren wij de Elfstedentocht, maar dan in lentesferen! Dit jaar was er net niet genoeg vrieskou om de rivieren en meren klaar te krijgen, dus dit jaar doen we hem op het land.

Tijdens de Elfstedentocht zal in kleine groepjes van 4 een route rond de Radboud sportcampus worden afgelegd. Op deze route zullen zaterdag 10 april vanaf 14:00 uur staan 11 leuke sport/spel activiteiten opgesteld waarop highscores neergezet worden en natuurlijk stempels mee verzameld worden. Voor de beste prestaties worden coole prijsjes uitgereikt!

 

Wil je meedoen? geef je dan op via: http://www.nssr.nl/2021/03/17/de-elfstedentocht/ 

Datum: 
zaterdag, 10 april, 2021 - 14:00
Locatie: 
Radboud sportcampus