You are here

Werkactie Vierdaagsefeesten verkeersregelaar

Inschrijvingen zijn gesloten!!!!!

Tijdens de Nijmeegse wandelvierdaagse zoeken ze nog verkeersregelaars en dit is een hele goede manier om nog een laatste werkactie te doen voor het einde van het jaar.

De vierdaagsefeesten zullen plaatsvinden van zaterdag 16 juli t/m vrijdag 22 juli 2022. DIt evenement is zo groot dat er vele vrijwilligers nodig zijn om alles in goede banen te leiden. Je kunt je inschrijven voor alle verschillende dagen en je kunt aangeven of je graag een middagshift (12:00-18:00 uur) of een avondshift (18:00-01:00) zou willen doen. Jee zult 10 euro per uur verdienen, dus dat is ook een prima zakcentje. Om evenementenverkeersleider te worden krijg je ook nog een gratis E-learning zodat je gecertificeerd je werk kunt doen. Deze cursus zal niet heel lang duren. Schrijf je in via de website, dan stuurt Tim later een appje om te vragen naar jullie informatie en zal hij jullie invoeren in het registreringsplatform van Festivalmakkers, die deze werkactie organiseren. Bij vragen kun je ook altijd Tim appen naar +31637447893 of mailen naar commissarisintern [at] haasjeatletiek.nlSchrijf je in voor 30 mei! Ik ga er nog achteraan of het later nog kan, maar op dit moment is dit de deadline.

Als je je hebt ingeschreven, stuur dan een appje naar Tim  met je naam, emailadres, shirtmaat, dagen waarop je een shift zou willen doen en of je een middag- of avondshift wilt.

 

Date: 
Saturday, 16 July, 2022 - 00:00 to Friday, 22 July, 2022 - 00:00
Locatie: 
Nijmegen