U bent hier

Clubkampioenschappen 2019 unaniem belachelijk succes!

Geschreven door: Nadim van Minnen

Op 8 oktober was het weer tijd voor de jaarlijkse Haasje clubkampioenschappen. Volgens traditie is dit een wedstrijd in teamverband: 2 mannen en 2 vrouwen vormen samen een team en gaan met andere teams de strijd aan op ludieke en minder ludieke onderdelen.

Dit jaar gingen 7 teams van 4 de strijd met elkaar aan. En ook dit jaar waren er weer de nodige leuke ludieke onderdelen. De organisatie had bedacht dat we begonnen met stap-stap-sprong en schotse sprong hoogspringen. Het beloofde een spannende strijd te worden tussen oudgedienden, geblesseerden, introërs en rare lui.
Na de eerste onderdelen stond het team 'We want SM RN' aan de leiding (Sophie, Margo, Ruben & Nadim).  Zij hielden deze leiding ook na de volgende 2 onderdelen vast, al kwamen de overige teams een stukje dichterbij tijdens het kogelmikken en het discusfrisbeeën! Nadat de organisatie de punten had berekend, werd duidelijk met hoeveel achterstand ieder team aan de afsluitende Magic Mile moesten beginnen. Het bleek allemaal dicht bij elkaar te staan! Toen ieder team haar tactiek had bepaald, konden we van start gaan. De een begon met een 400m, de ander met een 200m. De een begon met een man, de ander met een vrouw. Lastig in te schatten dus hoe de verhoudingen lagen! Na 1609m was het dan duidelijk wie er clubkampioen 2019 werd, en werd ook bepaald wie de prijzen voor Teamnaam & Beste Outfit wonnen.

* Tromgeroffel * .......

Clubkampioen 2019: We want SM RN !
Beste Outfit: De rammelaars !
Beste Teamnaam: Not quick, but quite slick !