U bent hier

NSK Teams 2017

Op zaterdag 9 september stonden de verschillende studentensteden tegenover elkaar bij het NSK Teams in Wageningen. De regen kwam met bakken uit de hemel en daardoor regende het helaas wat minder PR's. Maar de regen mocht de pret (bij de meesten) niet bederven en iedereen zette toch zijn beste beentje voor. Hier een greep uit de behaalde prestaties.
Vroeg in de middag werd de mijl gelopen. Lars Biemans liep deze in 4:35,75 en werd hiermee vierde. Laura Hooger
s kwam voor de vrouwen op dit onderdeel uit en werd ook vierde in een tijd van 5:20,27. Wat later in de middag was de 2000m steeplechase. Zowel Marco als Peter debuteerden op dit onderdeel. Marco werd tweede in een tijd van 6:44,72 en Peter (die vrij onbekend was met atletiek) werd zevende in een tijd van 7:54,37! Tegelijkertijd met de steeplechase was het hoogspringen bezig. Aline Bloom kwam voor de vrouwen uit op dit onderdeel en sprong 1,55 en werd hiermee vijfde. Om 15.10 begon de 100m. Hierop waren zowel de mannen als de vrouwen goed vertegenwoordigd. Coen Buiting werd bij de mannen vierde in een tijd van 11,77 en Ezrah Sahetapy achtste in een tijd van 12,07. Bij de vrouwen kwam onze exchange student Julija in actie op de 100m. Zij werd derde in een tijd van 12,74. Natuurlijk werd de dag weer afgesloten met de estafettes. Ja meervoud; er waren er namelijk 2! De estafettes werden afgetrapt met de 4x100m. De mannen haalden helaas een DQ'tje op dit onderdeel na een foute wissel. De vrouwen werden vierde op de 4x100 in een tijd van 51,90. Daarna was de zweedse estafette waarin de vrouwen zichzelf naar een eerste plaats gelopen hebben in een geweldige tijd van 2:22,58! De mannen werden met een nette tijd van 2:07,17 vijfde op dit onderdeel. 
Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is de vierde plaats vaak behaald. Zowel de mannen en vrouwen zijn in het uiteindelijke klassement vierde geworden en dat betekent ook dat wij als studentenstad, Nijmegen de 4e plaats pakten. Groningen won het NSK Teams dat grotendeels aan het damesteam was te danken. Ondanks de regen en de vele vierde plekken was het toch een gezellige dag met weer goede prestaties!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Marco tijdens de steeple chase
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Julija met nummer 146 op de 100m sprint
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik hier voor meer wedstrijdverslagen!