U bent hier

NSK Trappenloop 2017

Vrijdag 15 december was het weer zo ver: het leukste NSK van het jaar! Wederom werd het NSK Trappenloop in de inmiddels wel bekende Erasmustoren gehouden en streden er een groot aantal studenten uit heel Nederland om de titel “Nederlands Studenten Kampioen Trappenlopen 2017”. 

Naast de individuele races, die bij de mannen zorgde voor een legendarische dubbele gouden plak voor onze haas Joost van Wijngaarden bij de vrouwen voor een nette derde plek voor hazin Saskia Brouwers, waren de haasjes vooral actief bij de de duoloop en de estafette. 
Hier streden verschillende hazen, waaronder een net geacclimatiseerd Milou, een ware PaasHaas (Irene) en Essi met zijn talententeam, om de titel. Ook nieuw dit jaar was de beerchase: een biertje atten voordat je 5 verdiepingen rent wil toch iedereen? Hier was naast het team “ Single Sophie” en “ Cie ze lopen” ook de PaasHaas weer aanwezig. Jammer genoeg vielen de hazen op deze onderdelen niet in de prijs, maar meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen!
Aan het eind van de dag kon iedereen genieten van een lekkere maaltijd in het café van het RSC, gepaard met een welverdient biertje. Hier werden de medailles en andere prijzen ook in ontvangst genomen, waarna iedereen met volle buiken en volle armen weer tevreden naar huis ging.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor meer wedstrijdverslagen!