U bent hier

Stevensloop 2017

’t Haasje was ook dit jaar goed vertegenwoordigd bij de Stevensloop! De wedstrijd begon op 19 maart met de 5km waar 13 hazen aan de start stonden. Hierbij behaalde Kamiel een tweede plek na een spannende laatste kilometer met de nummer 1. Uiteindelijk finishde hij in een nieuw persoonlijk record van 15:35min! Als vijfde vrouw finishte Vivien en werd dicht gevolgd door Margo, die ook een nieuwe PR neerzette van 21:07min.
Hierna was het tijd voor de 10km! Luuk en Serge finishten op respectievelijk de zevende en negende plek bij de mannen en Serena Gill pakte de achtste plek bij de vrouwen, een mooi resultaat voor haar eerste buitenlandse race als internationale studente. Helaas speelde de wind op de open stukken zo’n grote rol dat PRs in deze race niet verbroken werden. Terwijl de 10 kilometer lopers over de finish kwamen, begon de halve marathon en dus ook het NK halve marathon. Ook hier moesten Sebastiaan, Lino en Youri tegen de wind aanvechten op de dijken. Ondanks de wind lukte het Lino zijn PR met ruim 5 minuten te verbeteren en kwam met een tijd van 1:21:09 uur over de finish! Sebastiaan volgde niet lang erna.

Wij kunnen terugkijken op een mooie thuiswedstrijd!