U bent hier

Jurycursus algemeen

Op 19 en 26 maart, 4 en 9 april organiseert Nijmegen Atletiek weer een jurycursus algemeen.
Bij alle wedstrijden heb je juryleden nodig; mensen die er voor zorgen dat de atleten hun wedstrijden kunnen doen. Taken van de juryleden zijn bijvoorbeeld meten bij verspringen, uitslagen noteren bij hoogspringen tot aan het noteren van aankomstvolgordes bij de lange afstanden tijdens officiële wedstrijden. Broodnodig dus!
Lijkt het je leuk om zo'n cursus (gratis!) te volgen en een officieel jurylid algemeen te worden? Schrijf je dan in via https://atletiekacademie.rfxweb.nl/Default.aspx?pageId=901 en zoek op "Jurylid algemeen Nijmegen". Let op dat je je alleen in kan schrijven indien je in het bezit bent van een Atletiekunie-lidnummer.
Alle deelnemers worden gekoppeld aan de digitale leeromgeving. Hiermee krijgen jullie toegang tot het lesmateriaal en de huiswerkopdrachten. Deze opdrachten kunnen thuis gedownload, gemaakt en geprint worden. Bij de eerstvolgende bijeenkomst zullen de uitwerkingen klassikaal worden besproken. Ongeveer 10 dagen voor aanvang van de cursus krijgt elke deelnemer toegang tot het digitale lesmateriaal. Iedere deelnemer ontvangt het boekje "Richtlijnen en Speerpunten" als onderdeel van het lesmateriaal tijdens de eerste avond.
 
Vragen? Stuur dan een mailtje naar secretaris [at] haasjeatletiek.nl.