U bent hier

Technisch

Duby Ballak
Duby is hoofdtrainer van de technische groep. Hij geeft training op dinsdag.

Sinds afgelopen jaar ben ik weer trainer (voor technici) bij 't Haasje. Ook zal je mij op dinsdagen bij de sprinters zien (zooitje ongeregeld van Michael). Helaas red ik het tijd-technisch alleen op de dinsdagen training te geven, dus gelukkig staat Marco (en Michael) er op donderdagen!

Sinds 2010 ben ik lid, eerst als atleet, vervolgens als trainer. In mijn eigen actieve "carrière" ben ik voornamelijk actief geweest als meerkamper. Maar tegenwoordig loop ik nog weleens hard. En nee, hardlopen is niet mijn sterkste kant. Polsstok vind ik het gaafst! Maar ook bij andere onderdelen kun je van mij veel enthousiasme verwachten, en gekke oefeningen (van achteruit bewegen of op je handen staan, is nog nooi iemand langzamer geworden).

Voor geïnteresseerden: ik werk als wetenschappelijke manager en beleidsadviseur in het Radboudumc.

Marco Otten
Marco heeft onlangs zijn trainerscursus voltooid. Hij geeft training op donderdag.

Hallo nieuwe, toekomstige en oud hazen die me misschien niet kennen.

Ik ben Marco, 23 jaar en sinds vorig seizoen technisch trainer op de donderdag bij de leukste studenten atletiek vereniging. Springen, werpen en zo nu en dan een sprintje is wat ik op deze avond geef in een gezellige groep met ieder zijn eigen niveau.

Zelf ben ik ook nog erg actief op wedstrijdgebied binnen de vereniging als sprintende MiLa haas, waarbij ik afstanden van 400m t/m 5 km afleg. Met als grote favoriet de 800m. Dus naast het training geven zullen jullie me ook met regelmaat over de baan zien hobbelen. Tot donderdagavond bij de technische training!