U bent hier

Technisch

Voor de technische trainingen hebben we drie trainers: Jeroen Megens, Steven Nuytinck en Marco Otten. 

Marco Otten

Marco heeft onlangs zijn trainerscursus voltooid. Hij geeft training op donderdag.

Hallo nieuwe, toekomstige en oud hazen die me misschien niet kennen.

Ik ben Marco, 23 jaar en sinds vorig seizoen technisch trainer op de donderdag bij de leukste studenten atletiek vereniging. Springen, werpen en zo nu en dan een sprintje is wat ik op deze avond geef in een gezellige groep met ieder zijn eigen niveau.

Zelf ben ik ook nog erg actief op wedstrijdgebied binnen de vereniging als sprintende MiLa haas, waarbij ik afstanden van 400m t/m 5 km afleg. Met als grote favoriet de 800m. Dus naast het training geven zullen jullie me ook met regelmaat over de baan zien hobbelen. Tot donderdagavond bij de technische training!

 

Jeroen Megens

Hallo haasjes,

Voor degene die mij nog niet op de baan hebben gezien, mijn naam is Jeroen Megens. Sinds augustus j.l. ben ik actief als technische trainer bij jullie mooie vereniging. Ik zal om de week op dinsdag aanwezig zijn. Ik werk als fysiotherapeut bij MMfysio (gelegen naast de atletiekbaan) en doe daarnaast de Master Geriatrie. Ik loop vanaf mijn zesde al rond op de atletiekbaan, waarbij ik de meerkamp uitoefende. Helaas moest ik door een vervelende rugblessure stoppen. Door nu als trainer te beginnen hoop ik het beste uit jullie te halen! Ik zie jullie graag snel op de dinsdag of bij een (van de vele) borrels /uitjes.

 

Steven Nuytinck

Na afgelopen jaar samen met Nadine Visser een clinic te hebben gegeven bij ’t Haasje is mij gevraagd als technisch trainer aan de slag te gaan. Naast een master in het burgerlijk recht sta ik veel op de baan als sprinttrainer bij Ciko’66. Het is voor mij dan ook niet mogelijk wekelijks naar Nijmegen te komen, maar ik zal elke maand een (ver)springtraining verzorgen. In 2017 ben ik Nederlands kampioen verspringen indoor en outdoor geworden maar heeft aan het einde van het jaar een heftige blessure ervoor gezorgd dat ik de spikes moest opbergen. Sindsdien heb ik mij op het trainersvak gestort en begeleid ik nu een grote, gemotiveerde en getalenteerde sprintgroep bij Ciko’66. Bij ’t Haasje zal ik proberen enthousiasme bij de atleten naar boven te halen voor het mooie onderdeel verspringen. Verspringen is een veelzijdig onderdeel waarbij snelheid, (sprong)kracht en gevoel voor techniek samenkomt. De trainingen zullen uitdagend zijn maar gericht op ieder zijn eigen niveau. Tot op de baan!