U bent hier

Technisch

Voor de technische trainingen hebben we twee trainers: Marco Otten en Jeroen Megens. 

Marco Otten
Hallo nieuwe, toekomstige en oud hazen die me misschien niet kennen.

Ik ben Marco, 23 jaar en sinds vorig seizoen technisch trainer op de donderdag bij de leukste studenten atletiek vereniging. Springen, werpen en zo nu en dan een sprintje is wat ik op deze avond geef in een gezellige groep met ieder zijn eigen niveau.

Zelf ben ik ook nog erg actief op wedstrijdgebied binnen de vereniging als sprintende MiLa haas, waarbij ik afstanden van 400m t/m 5 km afleg. Met als grote favoriet de 800m. Dus naast het training geven zullen jullie me ook met regelmaat over de baan zien hobbelen. Tot donderdagavond bij de technische training!

 

Jeroen Megens

Hallo haasjes,

Voor degene die mij nog niet op de baan hebben gezien, mijn naam is Jeroen Megens. Sinds augustus j.l. ben ik actief als technische trainer bij jullie mooie vereniging. Ik zal om de week op dinsdag aanwezig zijn. Ik werk als fysiotherapeut bij MMfysio (gelegen naast de atletiekbaan) en doe daarnaast de Master Geriatrie. Ik loop vanaf mijn zesde al rond op de atletiekbaan, waarbij ik de meerkamp uitoefende. Helaas moest ik door een vervelende rugblessure stoppen. Door nu als trainer te beginnen hoop ik het beste uit jullie te halen! Ik zie jullie graag snel op de dinsdag of bij een (van de vele) borrels /uitjes.