U bent hier

Technisch

Voor de technische trainingen hebben we twee trainers: Anneroos van Trigt en Marco Otten. 

 

Anneroos van Trigt

Anneroos is op dit moment hard bezig met haar trainerscursus. Zij geeft training op dinsdag.

Hoi hoi, vorig jaar heb ik stage gelopen bij jullie voor een verdieping vanuit mijn studie en dat heb ik als positief en leerzaam ervaren, dankjewel Ton!
Ik vind jullie erg gemotiveerd en gezellig op het juiste moment, dat maakt t ’Haasje juist zo bijzonder. En dat motiveert mij om elke week weer verder met jullie te werken.

Ik heb een grote passie voor sport, en alles eromheen om tot optimale prestaties te komen. Momenteel doe ik graag aan Crossfit, mijn sport verleden is te omschrijven als experimenteel.
Daarnaast ben ik actief als conditietrainer, fitnessinstructeur en dit jaar met lifestyle coaching. Hardlopen is een sport waar ik mee begonnen ben en nooit meer heb losgelaten. Om die reden heeft hardlopen een extra plekje in mijn hart.

Ik hoop er een mooi en uitdagend seizoen met jullie van te maken.

Marco Otten

Marco heeft onlangs zijn trainerscursus voltooid. Hij geeft training op donderdag.

Hallo nieuwe, toekomstige en oud hazen die me misschien niet kennen.

Ik ben Marco, 23 jaar en sinds vorig seizoen technisch trainer op de donderdag bij de leukste studenten atletiek vereniging. Springen, werpen en zo nu en dan een sprintje is wat ik op deze avond geef in een gezellige groep met ieder zijn eigen niveau.

Zelf ben ik ook nog erg actief op wedstrijdgebied binnen de vereniging als sprintende MiLa haas, waarbij ik afstanden van 400m t/m 5 km afleg. Met als grote favoriet de 800m. Dus naast het training geven zullen jullie me ook met regelmaat over de baan zien hobbelen. Tot donderdagavond bij de technische training!