U bent hier

Leemkuilcross

!!! AFGELAST !!!
Door de storm van afgelopen week hebben we helaas moeten besluiten dat de Leemkuilcross niet door kan gaan. Vanwege loshangende takken kunnen we de veiligheid van de deelnemer niet garanderen.
We hopen op jullie begrip en zien jullie volgend jaar graag aan de start!
 

Datum: zondag, 21 januari, 2018 - 10:00 tot 15:00
Locatie: Molenbosweg 10, Berg en Dal, Nijmegen
Info en inschrijven: www.cifla-runs.nl

Staat de Leemkuilcross op jouw cross-agenda?

NSAV ’t Haasje organiseert de Leemkuilcross al vele jaren samen met CIFLA in de Leemkuil in Berg en Dal. Dit keer zal de cross plaatsvinden op 21 januari. De bejubelde en tegelijkertijd beruchte ‘Leemkuil- trap’ moet meerdere keren worden beklommen (jullie hebben kunnen oefenen bij het NSK Trappenloop) en verder bestaat het parcours vooral uit mooie paadjes door het bos, meestal bedolven onder sneeuw. Warme choco is te verkrijgen bij de finish tegen schappelijke prijzen. Er is keuze tussen de korte cross van 3600m en de lange cross 8400m.

Omdat dit een clubwedstrijd is, verwachten we vele haasjes aan de start! Mocht je nu niet zo van het crossen zijn of ben je helaas niet fit genoeg, meld je dan aan als vrijwilliger bij de commissie. De commissie bestaat uit Sebastiaan Gremmen, Teun Peeters en Feline Klamer. Samen maken we deze wedstrijd mogelijk! Voor het wedstrijdverslagje van vorig jaar klik hier.

Dus doe mee, ga vrijwilligen of kom supporten! Inschrijven voor de wedstrijd kan online via www.cifla-runs.nl of tegen meerprijs op de dag zelf. Schrijf je ook in bij de activiteit, zodat binnen de vereniging bekend is dat je gaat.