U bent hier

Leemkuilcross

 

Datum: zondag, 21 januari, 2018 - 10:00 tot 15:00
Locatie: Molenbosweg 10, Berg en Dal, Nijmegen
Info en inschrijven: www.leemkuilcross.nl

Staat de Leemkuilcross op jouw cross-agenda?

NSAV ’t Haasje organiseert de Leemkuilcross al vele jaren samen met CIFLA in de Leemkuil in Berg en Dal. De 27e editie van de cross zal plaatsvinden op zaterdag 20 januari. De bejubelde en tegelijkertijd beruchte ‘Leemkuil- trap’ moet meerdere keren worden beklommen (jullie hebben kunnen oefenen bij het NSK Trappenloop) en verder bestaat het parcours vooral uit mooie paadjes door het bos, meestal bedolven onder sneeuw. Warme choco is te verkrijgen bij de finish tegen schappelijke prijzen. Er is keuze tussen de korte cross van 3600m en de lange cross 8400m.

Omdat dit een clubwedstrijd is, verwachten we vele haasjes aan de start! Mocht je nu niet zo van het crossen zijn of ben je helaas niet fit genoeg, meld je dan aan als vrijwilliger bij de commissie. De commissie bestaat uit Sebastiaan Gremmen, Teun Peeters en Gian Oerlemans. Samen maken we deze wedstrijd mogelijk! Voor het wedstrijdverslagje van twee jaar geleden klik hier. Afgelopen jaar is hij helaas afgelast i.v.m. de veiligheid.

Dus doe mee, ga vrijwilligen of kom supporten! Inschrijven voor de wedstrijd kan online via http://inschrijven.nl/formulier?id=2019012018435&tl=nl of tegen meerprijs op de dag zelf. Schrijf je ook in bij de activiteit, zodat binnen de vereniging bekend is dat je gaat.