U bent hier

Leemkuilcross

 

Datum: zondag, 19 januari, 2020 - 10:00 tot 15:00
Locatie: Molenbosweg 10, Berg en Dal, Nijmegen
Info en inschrijven: www.leemkuilcross.nl

Staat de Leemkuilcross op jouw cross-agenda?

NSAV ’t Haasje organiseert de Leemkuilcross al vele jaren samen met CIFLA in de Leemkuil in Berg en Dal. De 28e editie van de cross zal plaatsvinden op zondag 19 januari 2020. De bejubelde en tegelijkertijd beruchte trap bij de Leemkuil moet meerdere keren worden beklommen (jullie hebben kunnen oefenen bij het NSK Trappenloop!) en verder bestaat het parcours vooral uit mooie bospaden, bedolven onder sneeuw of modder. Warme choco is te verkrijgen bij de finish tegen schappelijke prijzen. Er is keuze tussen de korte cross van 3600m en de lange cross 8400m.

Omdat dit een clubwedstrijd is, verwachten we vele haasjes aan de start! Mocht je nu niet zo van het crossen zijn of ben je helaas niet fit genoeg, dan ben je meer dan welkom als vrijwilliger en kun je je aanmelden bij een van de commissieleden. De commissie bestaat uit Sebastiaan Gremmen, Teun Peeters en Gian Oerlemans. Samen maken we deze wedstrijd mogelijk! Voor het wedstrijdverslagje van afgelopen editie, klik hier.

Dus doe mee, ga vrijwilligen of kom supporten! Inschrijven voor de wedstrijd kan vanaf 19 november of tegen meerprijs op de dag zelf. Zien we je dan!?