U bent hier

Contact

Bezoekersadres (atletiekbaan):

Atletiekbaan Brakkenstein
Heemraadstraat 3
6525 TG Nijmegen

Postadres:

N.S.A.V. 't Haasje
Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen

Heb je niet alle informatie kunnen vinden die je zocht? Mail dan naar:

  • voorzitter [at] haasjeatletiek.nl voor bestuurszaken en externe contacten;
  • secretaris [at] haasjeatletiek.nl voor algemene vragen, bijvoorbeeld over meetraining of lidmaatschap;
  • penningmeester [at] haasjeatletiek.nl voor vragen met betrekking tot sponsoring, declaraties of contributie;
  • commissarisintern [at] haasjeatletiek.nl voor informatie over evenementen en werkacties;
  • wedstrijdcommissaris [at] haasjeatletiek.nl voor informatie over wedstrijden en trainingsweekenden;
  • webmaster [at] haasjeatletiek.nl voor vragen of opmerkingen met betrekking tot de website.

 

 

Vertrouwenscontactpersoon

Sinds kort heeft onze vereniging een vertrouwenscontactpersoon, namelijk Andreas Rassing. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je met een vertrouwenscontactpersoon wilt gaan praten, bijvoorbeeld als jij iets mee hebt gemaakt wat je als onprettig hebt ervaren en waarmee je niet zo goed weet om te gaan of hoe je ervoor kunt zorgen dat een dergelijke situatie zich niet herhaalt. Maar het kan ook zo zijn dat jij iets hebt gezien/opgemerkt wat anderen is overkomen, ook dat kun je melden bij een vertrouwenscontactpersoon. Het kan ook gaan om misstanden binnen de vereniging die je hebt geconstateerd of ongepast gedrag van anderen tegenover jou of derden. Voorbeelden hiervan zijn discriminatie, geweldpleging of overmatig drankgebruik, matchfixing, seksuele intimidatie, het gebruik van doping, drugs en pesten (in real life maar ook via sociale media).

Mogelijk weet je op dat moment niet zo goed hoe je moet reageren of wat je eraan kunt doen. Dan kun je contact zoeken met de vertrouwenscontactpersoon. Deze zal de tijd nemen om rustig naar je te luisteren en samen met jou te overleggen welke stappen genomen kunnen worden. Belangrijk hierbij te weten is dat dit altijd vertrouwelijk blijft en dat er niets gedaan wordt zonder alles eerst met jou te bespreken en ook niets ondernomen wordt zonder jouw goedkeuring en toestemming. 

Wij hopen natuurlijk dat alles gaat zoals het hoort op onze vereniging en dat een vertrouwenscontactpersoon helemaal niet nodig is. Maar mocht je toch een beroep op hem of haar willen doen dan kun je de vertrouwenscontactpersoon bereiken via vertrouwenspersoon [at] haasjeatletiek.nl. Dan zal er via de mail een afspraak met jou gemaakt worden.