U bent hier

Trainingsstage

Lieve Haasjes,

We gaan op trainingsstage! Van 27 april tot 4 mei zullen we een week lang trainen op het olympisch sportcentrum Kienbaum in Duitsland, in de buurt van Berlijn. Op deze locatie verblijven wij een week op kamers die je deelt met 4 personen. Daarnaast is treinretour en ontbijt, lunch en avondeten al inbegrepen in de prijs. Deze prijs ligt ongeveer rond de 520 euro, maar kan nog afwijken. Als de exacte prijs bekend is, laten we je dit zo snel mogelijk weten.

De locatie heeft atletiekbanen met 4 rondbanen, faciliteiten voor polshoog, ver, hoog en alle werpdisciplines. Ondanks dat de temperatuur maar liefst 1 graden warmer is dan in Nederland op deze supertoffe locatie, zijn we ook voorbereid op slecht weer. Met 3 krachthonken op de locatie en een indoorhal met sprintbanen en matten/bakken voor een technische training. Daarnaast zijn er in de omgeving enkele meertjes, ideaal voor ontspanning tussen de trainingen door of een mooie duurloop. En mocht je even een dagje niks te doen hebben? Berlijn bezoeken is dan zeker een optie.
Miranda en Michael hebben aangegeven mee te gaan.

Om kosten te besparen willen we kijken of we eventueel met auto’s kunnen afreizen naar Kienbaum. Daarom zullen we bij de inschrijving vragen of je een auto en een rijbewijs hebt.

Er zijn ongeveer 20 plekken beschikbaar voor de trainingsstage: dus wees er snel bij! De inschrijving sluit op 12 januari.

Datum: 
zaterdag, 27 april, 2019 - 18:00 tot zaterdag, 4 mei, 2019 - 18:00
Locatie: 
Berlijn