U bent hier

NSK Cross

Op zaterdag 15 februari zal het NSK Cross 2020 plaatsvinden. Nog maar twee weken voordat de strijd losbarst om de beste crossstudent en -studente van Nederland! Niet alleen vind er een lange en korte cross plaats, ook kan je je /sprint-/mila-/sprila-talent (?) showen en de 800m uit startblokken en een 4x400m-estafette doen! Schrijf je daarom nog tot uiterlijk 9 februari in voor de cross: https://inschrijven.nl/form/2020021514305-nl 

Na de cross is er voor de liefhebberde mogelijkheid om samen te eten en om het stapleven op Stratum te ervaren! Zie voor meer informatie over de cross en naprogramma https://nskcross.asterixatletiek.nl/. 

Het zou leuk zijn om wederom met een flinke groep Haasjes naar Eindhoven te reizen om die NSK-medailles te claimen of om gewoon gezellig mee te doen. NSK’s zijn leuke wedstrijden die geschikt zijn voor elk niveau. Oftewel: pak die spikes uit de kast, draai er 9 of 12 millimeter-punten onder en trotseer die modder! 

Lijkt het je leuk om mee te doen en reis je graag samen naar Eindhoven? Schrijf je dan hier ook even in, dan wordt er een appgroep aangemaakt om verdere afspraken te maken over het samenreizen.

 
Datum: 
zaterdag, 15 februari, 2020 - 11:00
Locatie: 
Stratumse Heide