U bent hier

Corona trainingswedstrijdje 2020

Alweer een aantal weken geleden organiseerde de trainers van ‘t Haasje een trainingswedstrijd, ook wel bekend als corona trainingswedstrijd, waarbij er voor de haasjes verschillende onderdelen werden georganiseerd. De Corona trainingswedstrijd vond plaats op zaterdag 27 juni en de onderdelen waren een mix van een mini meerkamp, een 3000m, een 800m en een 400m.

 De dag begon met drie series 100m sprint voor de meerkampers. Tegelijkertijd bereiden de 800m lopers zichzelf voor op hun onderdeel. de 800m werd door 5 atleten gelopen, die allemaal een mooie tijd tussen de 2.02  tot 2.18 minuten liepen. Na de 100m werden de meerkampers opgesplitst in twee groepen, waarbij de ene groep begon met het speerwerpen en de andere groep zich richting de verspringbak verplaatste. Nadat beide onderdelen door de groepen waren afgerond, wisselde de groepen en begonnen ze aan hun volgende onderdeel. Tijdens de meerkamp onderdelen speerwerpen en verspringen begon ook de 3000m. 8 Haasjes namen deel aan dit onderdeel, wat door iedereen succesvol werd afgerond. De snelste tijd werd gelopen door Ties van den Hurk (en wat hazen) in 8.24,2. Alle andere atleten zette ook mooie tijden neer tussen de 9-12 minuten. Als laatste was het tijd voor de 400m. 4 Haasjes namen deel aan dit onderdeel, wat resulteerde in mooie tijden tussen de 56-66 seconden. 

Terwijl al deze onderdelen werden afgewerkt vond er ook een mini polsstok hoogspringwedstrijd plaats, waarbij vanuit ‘t Haasje Kathi een mooie hoogte van 3.50 haalde.

Al met al was het een geslaagde en gezellige trainingswedstrijd waarbij er kon worden gekeken hoe iedereen ervoor staat voor het ietwat verlate wedstrijdseizoen. de uitslagen van de trainingswedstrijden zijn te vinden via de volgende link: https://docs.google.com/document/d/1DGyWqMIMe_zg9td7ZGdiZUWq-5SV2nbvSnrl...