U bent hier

Secretaris

Daniëlle Smit

Hoi allemaal!

Ik ben Daniëlle Smit, ik ben momenteel 19 jaar (op drie weken de jongste van het bestuur) en ik mag dit jaar de secretaris van 't Haasje zijn. Ik zit op het moment in mijn tweede jaar van mijn studie Pedagogische Wetenschappen van Primair Onderwijs en dit is ook het tweede jaar dat ik lid ben van 't Haasje. Hiervoor heb ik nog nooit een stap gezet op een atletiekbaan, dus ik leer dagelijks nog nieuwe dingen over deze mooie sport. Hopelijk ga ik tijdens mijn bestuursjaar nog veel meer dingen leren, zowel op atletiekgebied als op het lastige gebied van een vereniging draaiende houden. Bij de trainingen ben ik voornamelijk te vinden bij de werponderdelen en ik heb ook zeker mijn zinnen gezet op weer een sprinttraining kunnen bijwonen.
Naast atletiek lees ik graag een goed boek en drink ik koffie tot ik mjn dagelijkse tax bereik. Soms waag ik ook nog een poging op de tennisbaan, aangezien ik deze sport toch wel meer dan 10 jaar heb beoefend.  

Ik heb ongelooflijk veel zin in mijn bestuursjaar en ik weet zeker dat ik er samen met mijn mede bestuursleden ook een leuk jaar van kan maken! Vooral hoop ik jullie allemaal te zien op de trainingen en op de activiteiten en als je ooit zin hebt om te kletsen of je een vraag hebt, aarzel dan niet om me te appen of me te mailen op secretaris [at] haasjeatletiek.nl. Tot snel!