U bent hier

Secretaris

 

Hoi allemaal!

Mijn naam is Daniel Sanders, 19 jaar oud en in 2019-2020 ben ik de secretaris van onze mooie vereniging. Ik zit nog maar 4 jaar op atletiek, maar dat neemt niet weg dat ik houd van de sport. Buiten atletiek vind ik nog veel meer sporten leuk. Zo heb ik 9 jaar geturnd en heb ik lang op voetbal gezeten, maar uiteindelijk ben ik toch echt bij mijn ware liefde terecht gekomen, namelijk hardlopen. Ik ben eerst begonnen bij Atletiek Maastricht en ben intussen alweer aan mijn tweede jaar begonnen bij ’t Haasje.

Verder zit ik in het tweede jaar van mijn studie Grieks en Latijnse Taal en Cultuur en wil ik uiteindelijk ook archeoloog worden. Vaak ben ik dan ook buiten te vinden: Rennend of gravend!

Bij het rondjes rennen is de 800 meter mijn favoriete onderdeel. Ik train dan ook bij de MiLa groep van Ton, waarbij ik (bijna) elke dinsdag en donderdag op de baan te vinden ben. Je kunt mij altijd vinden voor vragen over je lidmaatschap (daar is de secretaris immers voor ;p) of vragen over ’t Haasje en haar evenementen in het algemeen. Ook kun je me altijd aanspreken voor een leuke babbel, bijvoorbeeld over voetbal of de Klassieke Oudheid!

Aarzel dus niet om me aan te spreken, een appje te sturen, te bellen of een mail te sturen naar secretaris [at] haasjeatletiek.nl

Tot op de baan ;)